Goed gedaan!

Leuk dat je Rechtsbijstandverzekering.nl wilt promoten en extra inkomsten wilt verdienen. We hebben je aanmelding ontvangen. Je kan er nu al mee beginnen!

 1. Schrijf een artikel waarmee je informatie geeft over een mogelijke kwestie waar een rechtsbijstandverzekering je bezoekers kan helpen. Je kan op de volgende manier linken:
 • Kies een pagina op Rechtsbijstandverzekering.nl waar je naar toe wilt linken. Als dat de homepage, bijvoorbeeld https://www.rechtsbijstandverzekering.nl
 • Om te kunnen tracken dat bezoekers van jouw website afkomstig zijn dan is het nodig om parameters te gebruiken:

  Voorbeeld link
  https://www.rechtsbijstandverzekering.nl?utm_source=mijnwebsite&utm_medium=blog&utm_campaign=artikeloverreizen
 • “utm_source=“ Vul de naam van je website in zonder .nl of .com. In dit voorbeeld “mijnwebsite”
 • “utm_medium=“ Dit is altijd “blog”
 • “utm_campaign=“ Dit is optioneel en niet verplicht. Vul hier de plaats van de link in, zoals een artikel of een plek op je website. In dit voorbeeld “artikeloverreizen”

Vragen over de link? Stel ze aan Kasper de Wijs: kasper@ipublishing.nl of WhatsApp: 0654248779

Ga je aan de slag met het plaatsen van een link? Laat Kasper even weten wat je invult bij “utm_source” en laat ook weten welk e-mailadres je hebt die gekoppeld is aan Google diensten ( vaak gmail). Dit is nodig voor het maken van jouw persoonlijke Dashboard.

2. We gaan aan de slag met een persoonlijk Dashboard zodat je precies kan zien hoeveel clicks, sales en goedgekeurde sales je hebt gegenereerd met je website. We sturen je een e-mail met een link.

Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacten: Kasper de Wijs: kasper@ipublishing.nl of WhatsApp: 0654248779

3. Aan het begin van de maand kan je op basis van Goedgekeurde sales (Approved sales) in het Dashboard een factuur ( als je KvK inschrijving hebt) of een kwitantie (als je geen KvK inschrijving hebt) sturen naar e-mailadres kasper@ipublishing.nl. De bedrijfsgegevens:

iPublishing
Heilweg 31
6932 KE Westervoort
BTW ID: NL001857888B38

Succes met de promotie!

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
 • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
 • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
 • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo
Inhoudsopgave